Αποκάλυψη: Μια ανάσα από τον Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ

Αποκάλυψη: Μια ανάσα από τον Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» ο Πάτρικ Μορκ βρίσκεται στη Σουηδία για να συζητήσει με τον Πόντους Βέρνμπλουμ την πρόταση του ΠΑΟΚ που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ για τον ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Ροστόφ ο Πάτρικ Μορκ συναντήθηκε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι ασπρόμαυροι κατέθεσαν μια νέα βελτιωμένη πρόταση που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, μαζί με μπόνους για τριετές συμβόλαιο συνεργασία. Η νέα πρόταση του Δικεφάλου είναι πολύ κοντά στα «θέλω» του Σουηδού ποδοσφαιριστή που ζητάει 5,4 εκατ. ευρώ.

Ο Μορκ στο «to10.gr»

Ο Μορκ είναι στην Σουηδία για να κουβεντιάσει την πρόταση του Δικεφάλου, με τον Πόντους Βέρνμπλουμ και να πάρουν μια απόφαση. Μάλιστα όπως υποστήριξε στο «to10.gr» σήμερα ο εκπρόσωπος του 30χρονου ποδοσφαιριστή  «Είμαστε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ απλά δεν θέλω να αναφερθώ ακόμα σε κάτι. Σε λίγες μέρες θα τελειώσει το θέμα. Είναι λεπτή η θέση μου και θέλω να το σεβαστείτε».

Στην Τούμπα, όπως έχουμε αναφέρει, επιθυμούν να κλείσουν την υπόθεση Βέρνμπλουμ θετικά. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει σφόδρα στην ομάδα του τον 31χρονο ποδοσφαιριστή καθώς πιστεύει πως με τον Σουηδό στο χώρο του κέντρου να δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγω όλα τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα στον ΠΑΟΚ έχουν «παγώσει» μέχρι να κλείσει η υπόθεση Βέρνμπλουμ.

Αν ο Σουηδός βάλει την υπογραφή του μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας τότε θα ξεμπλοκάρουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα. Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή με τον χρόνο να βαραίνει επικίνδυνα ενόψει και την έναρξη της προετοιμασίας σε 14 ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ