Στη Θεσσαλονίκη με προτάσεις ο Ερέρα

Στη Θεσσαλονίκη με προτάσεις ο Ερέρα

Η ώρα άφιξης του Ισπανού τεχνικού και όσα θα συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Το ταξίδι από την Ισπανία στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη θα κάνει αύριο ο Πάκο Ερέρα, για να εγκατασταθεί και να πιάσει άμεσα δουλειά στον Άρη. Η πτήση του θα φτάσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία περίπου στις 10 μ. μ. και η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί από βδομάδα, πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο νέος τεχνικός των κίτρινων θα τα πει με τον Θόδωρο Καρυπίδη από κοντά μέσα στο σαββατοκύριακο για τον καλύτερο εγκλιματισμό του αλλά και για να «τρέξουν» μαζί θέματα της ομάδας. Προέχει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και οι βασικές αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Ο Ισπανός έχει καλή εικόνα του υπάρχοντος υλικού, καθώς το διάστημα που μεσολάβησε από τη συμφωνία του με τον Άρη μέχρι σήμερα έχει μελετήσει εκτενώς παιχνίδια της ομάδας σε βίντεο.

Ο Ερέρα βρίσκεται ήδη σε επαφή με τέσσερις παίκτες από τη χώρα του, που θεωρεί καλές περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Τις προτάσεις του αυτές θα μεταφέρει στον Καρυπίδη, έτσι ώστε, αν είναι και εκείνος σύμφωνος, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή τους μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ