Παναθηναϊκός : Στη Θεσσαλονίκη απόψε ο Δώνης, ίσως τα πει με τον Κάτσε

Παναθηναϊκός : Στη Θεσσαλονίκη απόψε ο Δώνης, ίσως τα πει με τον Κάτσε

Ο Έλληνας προπονητής θα ταξιδέψει για προσωπική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται να μιλήσει με τον Έργκους Κάτσε, που βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα.

Οι δικηγόροι Παναθηναϊκού και Δώνη συντάσσουν τα συμβόλαια της συνεργασίας, ο ατζέντης του Έλληνα προπονητή αναμένεται στην Ελλάδα για να τρέξει και αυτός με τη σειρά του τις διαδικασίες, η συμφωνία όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα είναι για τρία χρόνια. Τίποτα πια δεν χαλάει το deal μεταξύ Δώνη και Παναθηναϊκού και πλέον ο 49χρονος τεχνικός τρέχει μαζί με τον Νταμπίζα τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Δώνης θα ταξιδέψει σήμερα το βράδυ για Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον βοηθό του, Μάκη Αγγελίνα, καθώς αύριο έχουν δικαστήριο με τον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το συγκεκριμένο ταξίδι να καθυστερήσει 1-2 μέρες ακόμα τις υπογραφές των συμβολαίων με τον Παναθηναϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος κι αυτός από την πλευρά του περιμένει τα νεότερα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το θέμα χειρίζεται ο μάνατζέρ του και οι δύο ομάδες, με τον Αλβανό χαφ να… ανυπομονεί να τελειώσουν όλα θετικά και να φορέσει εκ νέου την πράσινη φανέλα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο πλαίσιο της κοινής τους παρουσίας στην ίδια πόλη, οι Δώνης και Κάτσε να συναντηθούν για να τα πουν από κοντά. Άλλωστε, η σχέση του είναι εξαιρετική, αφού ο Δώνης είναι ο προπονητής που είχε ανεβάσει τον Κάτσε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ από τις ακαδημίες και τον είχε καθιερώσει σε αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ