Τριετές το συμβόλαιο του Δώνη

Τριετές το συμβόλαιο του Δώνη

Οριστικά για τρία χρόνια θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης.

Ξεκίνησε τη συζήτηση θέλοντας να υπογράψει για μια σεζόν. Η συνάντησή του, ωστόσο, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα, άλλαξε τη σκέψη του Γιώργου Δώνη. Είδε ότι υπάρχει πλάνο και φιλοδοξία, πείστηκε απ’ όσα άκουσε από τον Ταϊλανδό και ο 49χρονος προπονητής δέχτηκε να είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει το πρότζεκτ.

Άλλωστε ήταν κάτι που του ζήτησε ο ίδιος ο Πιεμπονγκσάντ. «Είμαι εδώ για να επενδύσω και να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό και πάλι ψηλά», ήταν μια από τις ατάκες του Παϊρότζ προς τον Δώνη στο ραντεβού που έκαναν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Δώνης θα είναι οριστικά για την επόμενη τριετία. Ο Έλληνας προπονητής λειτουργεί εδώ και μέρες ως προπονητής των πράσινων και το μόνο που απομένει είναι να βάλει και την υπογραφή του στα συμβόλαια, κάτι που δεν αποκλείεται να μεταφερθεί για το Σαββατοκύριακο.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ο συνεργάτης του, ο Μίοντραγκ Μένταν, να ταξιδέψει στο εξωτερικό, προκειμένου να δει κάποια προπονητικά κέντρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ