«Η Άντερλεχτ επιστρέφει για Βράνιες»

«Η Άντερλεχτ επιστρέφει για Βράνιες»

Η εφημερίδα Het Nieuwsblad «ανάβει φωτιές», κάνοντας λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Βόσνιο στόπερ της ΑΕΚ. Η προσπάθεια των Βέλγων για τον διεθνή αμυντικό τον περασμένο Γενάρη και το συμβόλαιο του παίκτη με την Ένωση που λήγει σ’ ένα χρόνο.

Η Άντερλεχτ είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού μετά την παραχώρηση του Σπάχιτς στην Κράσνονταρ και δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Het Nieuwsblad «ανάβει φωτιές» με το σημερινή της ρεπορτάζ, καθώς αναφέρει ότι η Άντερλεχτ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες. Νωρίτερα μάλιστα υπήρχε δημοσίευμα απο το Βέλγιο που ανέφερε πως στα υπόψιν για την Άντερλεχτ είναι και ο Βούκοβιτς.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η βελγική εφημερίδα, το όνομα του διεθνούς κεντρικού αμυντικού της Ένωσης βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα που έχει καταρτίσει η διοίκηση του βελγικού συλλόγου. Μάλιστα αυτό που χρήζει ιδιαίτερης μνείας είναι οι πληροφορίες των Βέλγων περί επιθυμίας του Χάιν Βανχάεζμπρουκ για την απόκτηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού της Ένωσης.

Πάντα με βάση τα όσα αναφέρει η βελγική εφημερίδα, ο προπονητής της Άντερλεχτ θεωρεί ιδανική επιλογή τον Βράνιες για το κέντρο άμυνας της ομάδας του κι έχει ζητήσει από την διοίκηση του βελγικού συλλόγου την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Λήγει σ’ ένα χρόνο το συμβόλαιο του Βράνιες

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι πληροφορίες από το Βέλγιο περί επιστροφής της Άντερλεχτ για την απόκτηση του παίκτη, δημιουργούν νέο σκηνικό στην υπόθεση του Βράνιες.

Ο διεθνής στόπερ δεν έχει συμφωνήσει για επέκταση της συνεργασίας του με την Ένωση και είναι δεδομένο πως θέλει σημαντική αύξηση στις αποδοχές του για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ένωση. Καταλαβαίνει βέβαια εύκολα κάποιος ότι αν η Άντερλεχτ κάνει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Βράνιες, τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο.

Θυμίζουμε πως η Άντερλεχτ είχε κάνει επίσημη πρόταση στην Ένωση πριν από λίγους μήνες για την απόκτηση του Βράνιες και ο κεντρικός αμυντικός των κιτρινόμαυρων είχε εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στις Βρυξέλλες.

Η μεταγραφή όμως δεν πραγματοποιήθηκε αλλά φαίνεται πως η βελγική ομάδα είναι έτοιμη να επιστρέψει για την απόκτηση του Βόσνιου στόπερ της ΑΕΚ. Και όπως προαναφέραμε αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο.

Το θέμα βέβαια πλέον είναι η στάση που θα κρατήσει η Ένωση στο θέμα της επέκτασης της συνεργασίας της με τον παίκτη. Αν θα θελήσει δηλαδή να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με την πλευρά του διεθνούς αμυντικού για την υπογραφή νέου συμβολαίου για να δει και τις προθέσεις του Βράνιες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «ανάβει φωτιές» και η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Βέλγοι πάντως θεωρούν σίγουρο ότι η Άντερλεχτ θα κάνει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Βράνιες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ