Φορτσάρει για εξτρέμ η ΑΕΚ

Φορτσάρει για εξτρέμ η ΑΕΚ

Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις για τα άκρα της επίθεσης και οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την απόκτηση εξτρέμ.

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση ακραίου επιθετικού μπαίνει η ΑΕΚ, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως οι κιτρινόμαυροι είναι σε διαδικασία συζητήσεων με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο νέος προπονητής της Ένωσης και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις για τα άκρα της επίθεσης και στόχος είναι να «κλείσει» το συγκεκριμένο θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι δύο άνδρες είναι σε καθημερινή επικοινωνία και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης ακραίου επιθετικού. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Μασίς, αλλά η υπόθεση του Βενεζουελάνου εξτρέμ δεν είναι εύκολη. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν, διεκδικώντας μέχρι τέλους τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος συζητούν και για την απόκτηση σέντερ φορ, μετά την επιστροφή του Αραούχο στην Λας Πάλμας και ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει τις προτάσεις του στον τεχνικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων.

Το σίγουρο πάντως είναι πως μεταγραφική προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι η απόκτηση ακραίου επιθετικού κι εκεί έχουν ρίξει το βάρος των προσπαθειών τους οι ιθύνοντες της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ