Ο Λουτσέσκου «κρατάει» τον Μπίσεσβαρ στην Τούμπα

Ο Λουτσέσκου «κρατάει» τον Μπίσεσβαρ στην Τούμπα

To10.gr γράφει για την απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου να κρατήσει τον Μπίσεσβαρ και τη συνάντηση της ΠΑΕ με τους εκπροσώπους του παίκτη στην Τούμπα για το νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ μετά από επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου. Η πολυπόθητη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του Σουριναμέζου μεσοεπιθετικού και της διοίκησης του ΠΑΟΚ έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ, με το μέλλον του παίκτη να αποτελεί το βασικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών.

Ας πάρουμε τα πράγματα με μια χρονική σειρά. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ένα πολύτιμο εργαλείο στην ομάδα που θέλει να χτίσει τη νέα σεζόν. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει αρκετές λύσεις τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο οργανωτικό κομμάτι, σε 76 παιχνίδια, στα περισσότερα ήρθε από τον πάγκο, πέτυχε 10 γκολ, ενώ είχε και 16 ασίστ.

Ο 48χρονος προπονητής βλέποντας πως εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει διάφορα σενάρια γύρω από το θέμα της παραμονής του στην Τούμπα, αλλά και το ενδιαφέρον ομάδων από την Τουρκία, φέρεται να έχει ζητήσει από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, την παραμονή του έμπειρου μεσοεπιθετικού. Αυτές οι εξελίξεις υποχρέωσαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να καλέσουν στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε γράψει to10.gr, τους εκπροσώπους του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το θέμα Σουριναμέζου ποδοσφαιριστή θα συζητηθεί το επόμενο χρονικό όταν η ομάδα θα επιστρέψει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν κρύβει ότι θέλει να κάνει ένα νέο συμβόλαιο με καλές απολαβές, καθώς αυτό θα είναι και το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του. Θεωρεί ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να διεκδικήσει αυτό που αξίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ