Τα θέλω του ΠΑΟΚ για Κάτσε

Τα θέλω του ΠΑΟΚ για Κάτσε

Με τον εκπρόσωπο του Έργκους Κάτσε, Νίκο Καγιούλη συναντήθηκε σήμερα ο Λούμπος Μίχελ σε μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μετά από επιθυμία που εξέφρασε η πλευρά του παίκτη.

Τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε σήμερα ο Νίκος Καγιούλης, για να συζητήσει το θέμα του Έργκους Κάτσε, με τον Λούμπος Μίχελ. Η πλευρά του Αλβανού μέσου εξέφρασε την επιθυμία, πως αν δεν μείνει στην Τούμπα, να αγωνιστεί τη νέα χρονιά με τους «πράσινους». Όπως ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του Κάτσε, στον Δικέφαλο δεν είναι αρνητικοί, όμως κάτω από προϋποθέσεις.

Οι ασπρόμαυροι, δεν θα δεχθούν πρόταση όπως η περσινή που θα πληρώνεται από τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν μια πρόταση που θα ικανοποιεί τόσο τον ποδοσφαιριστή, όσο και την ομάδα, αλλιώς ας τον ξεχάσουν τον Κάτσε στον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι», λέγεται πως πρότειναν στον ΠΑΟΚ να αποκτήσουν τον Κάτσε με τη μορφή του δανεισμού για την επόμενη χρονιά και να βάλουν μια ρήτρα αγοράς ελπίζοντας ότι σε ένα χρόνο τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού θα έχουν αλλάξει. Στο Δικέφαλο όμως δεν συμφωνούν και το ξεκαθάρισαν στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Ο Κάτσε, εκτός από τον Παναθηναϊκό, έχει στα χέρια του προτάσεις και από το εξωτερικό, τις οποίες θα συζητήσει μόνο αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του με τους «πράσινους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ