Ξανάσμιξαν Ζιοβάνι – Καρεμπέ

Ξανάσμιξαν Ζιοβάνι – Καρεμπέ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ζιοβάνι έδωσαν το παρών στο εντυπωσιακό πάρτι της Capital για τα «Ποσειδώνια 2018» και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά.

Η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία εκδήλωση στον χώρο της παγκόσμιας Ναυτιλίας και κάθε χρόνο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τα φώτα του εφοπλιστικού κόσμου είναι στραμμένα στην Αθήνα και η κορυφαία εκδήλωση συμβάλλει στην δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Αυτό που πρέπει επίσης να σημειωθεί είναι η πολύ μεγάλη επιτυχία του πάρτι της εταιρίας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο έκλεψε και φέτος την παράσταση. Μάλιστα αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι το παρών στην χθεσινή εντυπωσιακή εκδήλωση έδωσαν και δύο τεράστιες προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ολυμπιακό.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ζιοβάνι ήταν καλεσμένοι στο πάρτι της capital και η φωτογραφία που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φανερώνει πως οι δύο πρώην σπουδαίοι παίκτες του Ολυμπιακού, πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά.

Ζιοβάνι και Καρεμπέ υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα του λιμανιού και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, συζητώντας φυσικά για τα χρόνια που πέρασαν στον Ολυμπιακό. Σίγουρα όμως θα είπαν και για τις εμπειρίες τους από Μουντιάλ, καθώς σε λίγες μέρες ξεκινά και η τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ρωσία.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, οι δύο πρώην σπουδαίοι παίκτες του Ολυμπιακού απόλαυσαν το πάρτι της capital.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ