Αποκάλυψη: Και ο Φάλι Ραμαντάνι στην «εξίσωση» του νέου Παναθηναϊκού

Αποκάλυψη: Και ο Φάλι Ραμαντάνι στην «εξίσωση» του νέου Παναθηναϊκού

Ο κομβικός ρόλος του Φάλι Ραμαντάνι στον νέο Παναθηναϊκό, του Παϊρότζ. Η σχέση με τον Πίνι Ζάχαβι, ο ρόλος του Άβρααμ Γκραντ και οι συναντήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα. To10.gr αποκαλύπτει

Από τα μεγάλα deals με τον Ολυμπιακό (Μάριν, Φέισα κλπ), έως και στο… κουμάντο του Παναθηναϊκού! Ο Φάλι Ραμαντάνι σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr θα έχει τον ΠΡΩΤΟ και τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ λόγο στους πράσινους μιας και θα έχει τον «κεντρικό» έλεγχο στις αποφάσεις του «τριφυλλιού». Η συνεργασία του Κοσοβάρου μεγαλοατζέντη με τους Πίνι Ζάχαβι και Παϊρότζ ήταν γνωστή από τη Μουσκρόν (κυρίως) αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ραμαντάνι θα βγει μπροστά στους «πράσινους», έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Ισραηλινού super agent, αλλά και του νέου επενδυτή του ΠΑΟ.

Με το που αλλάξει η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και περάσουν οι μετοχές στην «Pan Asia», ο Φάλι Ραμαντάνι θα είναι αυτός που θα έχει ρόλο και λόγο σε όλα. Μεταγραφές, οργάνωση της ΠΑΕ, αποφάσεις ακόμα και για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το ΔΣ.

Από τη στιγμή που ο γνωστός μεγαλοατζέντης έχει και μια πληθώρα συνεργατών, είναι δεδομένο πως θα μοιράσει αρμοδιότητες και ρόλους σε κάποιους απ’ αυτούς προκειμένου να βοηθήσουν στην καθημερινότητα του συλλόγου, έστω και χωρίς να έχουν θεσμικό ρόλο. Ραμαντάνι και Ζάχαβι εδώ και καιρό «τρέχουν» πολλά ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό (άλλωστε όπου υπάρχει ο ένας, υπάρχει και ο άλλος), ωστόσο η «πρωτοκαθεδρία» στον σύλλογο θα ανήκει στον Ραμαντάνι.

Τα ραντεβού με Νταμπίζα

Ήδη άνθρωποι του Φάλι Ραμαντάνι έχουν κάνει αρκετές φορές ταξίδια στην Ελλάδα και έχουν συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να συζητήσουν για το πρότζεκτ που θα κληθούν να υλοποιήσουν και για το οποίο θα πρέπει να συνεργαστούν.

Ραντεβού έχει καθοριστεί και για την επόμενη εβδομάδα, με τον Νταμπίζα να περιμένει ξανά συνεργάτη του Κοσοβάρου μεγαλοατζέντη ώστε να αναλύσουν τα μεταγραφικά δεδομένα και πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει κερδισμένος, παρά τους περιορισμούς που αντιμετωπίζει. Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός ανοίγει παρτίδες πλέον με πολύ μεγάλα ονόματα των ατζέντηδων, αφού Ραμαντάνι και Ζάχαβι θεωρούνται κορυφαίοι και κλείνουν deal δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ρόλος του Γκραντ

Φυσικά, κανένας εκ των δύο δεν πρόκειται να εμφανιστεί επίσημα. Δεν είναι μακρινή η υπόθεση της Μουσκρόν, που τα media ξεκίνησαν να αναρωτιούνται αν η βελγική ομάδα διοικείται από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ή από τους δύο μεγαλοατζέντηδες, κάτι που απαγορεύεται στο Βέλγιο.

Ο Φάλι Ραμαντάνι δεν θέλει… περιπέτειες και γι’ αυτό τον λόγο θα κινεί τα νήματα από απόσταση, έχοντας φυσικά έναν δικό του άνθρωπο εντός ομάδας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αβραάμ Γκραντ.

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι έχει ενημερωθεί για τις αρμοδιότητες που θα έχει και θα είναι ο άνθρωπος που θα βγει επίσημα μπροστά. Αυτός που θα φαίνεται με λίγα λόγια. Θα έχει ρόλο συμβούλου και φυσικά θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον Ραμαντάνι, ο οποίος θα παίρνει τις τελικές αποφάσεις για όλα. Από τον προπονητή και τα στελέχη, μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή του ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ