Προτάθηκε ξανά ο Ρεμί στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε ξανά ο Ρεμί στον Ολυμπιακό

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Λοΐκ Ρεμί της Λας Πάλμας προτάθηκε πάλι στους ερυθρόλευκους. Ο διεθνής Γάλλος στράικερ είχε απασχολήσει τους πειραιώτες τον περασμένο Γενάρη.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός Λοΐκ Ρεμί απασχόλησε τον Ολυμπιακό την μεταγραφική περίοδο του περασμένου Γενάρη και πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο έμπειρος στράικερ προτάθηκε ξανά στους ερυθρόλευκους. Πάντα με βάση τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η Λας Πάλμας στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Γάλλου, δεν είναι σε θέση να «αντέξει» το συμβόλαιο του παίκτη καθώς υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία.

Οι Ισπανοί λοιπόν αναφέρουν πως ο Ρεμί προτάθηκε και πάλι στον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ρεμί είχε παραχωρηθεί τον Ιανουάριο στην Χετάφε με την μορφή δανεισμού, αλλά με την λήξη του πρωταθλήματος επέστρεψε στην Λας Πάλμας.

Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου και του παίκτη, φάνηκε ξεκάθαρα πώς η Λας Πάλμας δεν μπορεί να κρατήσει τον Γάλλο επιθετικό στο δυναμικό της και γι’ αυτό τον λόγο ο Ρεμί ψάχνει για την επόμενη ομάδα του. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Ρεμί έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Λας Πάλμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ