«Φιλικό του Ολυμπιακού με την Έουπεν»

«Φιλικό του Ολυμπιακού με την Έουπεν»

Βελγική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Έουπεν στις 15 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στις 15 Ιουνίου και δέκα μέρες αργότερα οι ερυθρόλευκοι θ’ αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας κι εν συνεχεία θα ακολουθήσει και το δεύτερο, το οποίο φυσικά θα περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια.

Ένα από αυτά είναι με την βελγική ομάδα Έουπεν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας, με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η Έουπεν θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της προετοιμασίας. Η ομάδα του Κλοντ Μακελελέ θα αντιμετωπίσει μάλιστα στις 15 Ιουλίου τον Ολυμπιακό του Σίλβιο Προτό και του Μπιόρν Ένγκελς. Το φιλικό παιχνίδι θα είναι ένα καλό «ορεκτικό» καθώς αργότερα την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 44 φορές το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κι έχει στο ρόστερ του τον Προτό και τον Ένγκελς. Στην ελληνική ομάδα αγωνίστηκε πέρυσι και ο Ζιλέ, ο οποίος όμως έλυσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ