«Άργησε η Σπόρτινγκ για Μαρτίνς»

«Άργησε η Σπόρτινγκ για Μαρτίνς»

Δημοσίευμα πορτογαλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας «ήθελε τον Πέδρο Μαρτίνς για διάδοχο του Ζεσούς, αλλά ο 48χρονος τεχνικός είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό».

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε πολύ γρήγορα στο θέμα προπονητή, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς πριν καν την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος, καθώς οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να «κλείσουν» το συγκεκριμένο μέτωπο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας sapo.pt  αναφέρει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήθελε τον Πέδρο Μαρτίνς για διάδοχο του Ζεσούς.

Ο τελευταίος είχε αποφασίσει να φύγει από τα «λιοντάρια» στο τέλος της σεζόν και χθες ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την Αλ Χιλάλ. Η διοίκηση των πρωτευουσιάνων είναι σε αναζήτηση προπονητή κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ που παρουσιάζει η πορτογαλική ιστοσελίδα, για τον 48χρονο τεχνικό του Ολυμπιακού.

«Η Σπόρτινγκ ψάχνει για νέο προπονητή και υπήρξαν δύο επιλογές από την διοίκηση. Η μία ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος όμως είχε συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο δεύτερος ήταν ο Μιγκέλ Καρντόζο ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά στην Ρίο Άβε. Κι εκεί όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε η Σπόρτινγκ καθώς ο Πορτογάλος προπονητής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ναντ».

Πάντα με βάση το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης πορτογαλικής ιστοσελίδας, η διοίκηση της Σπόρτινγκ εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο πρόσληψης ενός προπονητή που έχει εργαστεί στην χώρα μας. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της πορτογαλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ