Μπερδεύτηκαν οι Φινλανδοί και έστειλαν ήδη τον Πούκι στον ΠΑΟΚ!

Μπερδεύτηκαν οι Φινλανδοί και έστειλαν ήδη τον Πούκι στον ΠΑΟΚ!

Η εμφάνιση του Τέεμου Πούκι στο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (στη βάση δεδομένων όμως που έχει για πρώην αντιπάλους) μπέρδεψε τα φινλανδικά ΜΜΕ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να περιμένει την απάντηση του Τέεμου Πούκι (του έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο ύψους 800.000 εύρω τον χρόνο), αλλά οι συμπατριώτες του στην Φινλανδία βιάστηκαν να στείλουν στην Τούμπα…

Φινλανδικά ΜΜΕ έχουν δημοσιεύματα ότι ο διεθνής επιθετικός έχει συμφωνήσει ήδη με τον Δικέφαλο, καθώς στο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζεται το προφίλ του!

Όντως στο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζεται το προφίλ του Πούκι, όπως όμως μπορεί κάποιος να βρει και τα προφίλ του Ομπαμεγιάνγκ, του Ρόις, του Κάλινιτς και όλων των παικτών των ομάδων που έχει αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια!

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με όλους τους παίκτες των αντίπαλων ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ένα φινλανδικό σάιτ νόμιζε ότι… ανακάλυψε την Αμερική, όταν έγραψε ότι: «ο Τέεμου Πούκι πηγαίνει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόσθεσε το όνομα του επιθετικού στο επίσημο σάιτ του», παραθέτοντας το προφίλ του Πούκι που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα προέκυψε εξαιτίας της άγνοιας των Φινλανδών ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί βάση δεδομένων με όλους τους παίκτες των ομάδων που έχει αντιμετωπίσει στην Ευρώπη και μεταξύ αυτών είναι και ο Τέεμου Πούκι (ήταν παίκτης της Μπρόντμπι στα playoffs του Europa League το 2015), από τον οποίο ο Δικέφαλος εξακολουθεί να περιμένει την οριστική απάντηση στην πρόταση που του έκανε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ