Άρης : Αποφασίζει για τους παραμένοντες

Άρης : Αποφασίζει για τους παραμένοντες

Μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη ο Πάκο Ερέρα θα ανακοινώσει τις τελικές του εισηγήσεις σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πάκο Ερέρα αναμένεται να ταξιδέψει την Παρασκευή στην Ελλάδα, για μόνιμη εγκατάσταση αυτή τη φορά και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα. Κατά το διάστημα της παρουσίας του στην πατρίδα του, μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε διάφορες επαφές σε ότι αφορά τους ξένους και κοινοτικούς παίκτες που θα αποκτήσει ο Άρης και έρχεται με έτοιμες προτάσεις για τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αντίθετα, ο νέος τεχνικός του Άρη δεν έχει αποφασίσει ακόμα οριστικά, σε ότι αφορά τους παίκτες που θα παραμείνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης από το νυν ρόστερ. Έχει δει αρκετά παιχνίδια σε βίντεο από την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, έχει στα χέρια του και τις προτάσεις του Δημήτρη Σπανού και αναμένεται να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις, μέχρι την Δευτέρα.

Ακόμα, ο Πάκο Ερέρα θα επιθεωρήσει και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά και τους χώρους στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ έχει ενημερωθεί, ήδη για τις βελτιωτικές εργασίες που θα γίνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ