Παναθηναϊκός : Δείξε μου τους… συνεργάτες σου να σου πω τι προπονητής είσαι

Παναθηναϊκός : Δείξε μου τους… συνεργάτες σου να σου πω τι προπονητής είσαι

Ο Γιώργος Δώνης θα φέρει στον Παναθηναϊκό όλο του το τιμ, όπως κάνει σε κάθε ομάδα που δουλεύει και to10.gr παρουσιάζει τους Αγγελίνα, Μένταν, Γεωργίτσα, Μαλλιαρίτση και Γεωργιάδη.

Είναι μαζί σε κάθε πρόκληση. Κάποιοι εξ αυτών, όπως ο βοηθός Μάκης Αγγελίνας και ο γυμναστής Γρηγόρης Γεωργίτσας, βρίσκονται στο πλάι του Δώνη εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Από το 2002 και τον Ηλυσιακό. Ακολούθησε ο Μίοντραγκ Μένταν, που τους… βρήκε στη Λάρισα, ο Παναγιώτης Μαλλιαρίτης που τον συνάντησαν στον Ατρόμητο και ο πιο πρόσφατος είναι ο κουμπάρος του Δώνη και νονός του γιου του, Τάσου, ο Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα ο οποίος ανήκει από το 2015 στο προπονητικό τιμ.

Ίσως στο πιο επιτυχημένο ελληνικό προπονητικό τιμ και σίγουρα το πιο δεμένο, αφού οι έξι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι απλοί συνεργάτες. Είναι πάνω απ’ όλα φίλοι. To10.gr σας παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους συνεργάτες του Γιώργου Δώνη, που θα δουλέψουν μαζί του στον Παναθηναϊκό.

Μάκης Αγγελίνας (βοηθός προπονητή)

Είναι ο βοηθός του Γιώργου Δώνη στον πάγκο. Είναι μαζί από… μικρά παιδιά. Για την ακρίβεια, 16 ολόκληρα χρόνια. Το 2002 ο Αγγελίνας και Δώνης έβγαλαν μαζί τη σχολή προπονητών και την ίδια χρονιά πήγαν στον Ηλυσιακό, υπό την προεδρία του Κώστα Πηλαδάκη, ανεβάζοντας την ομάδα σε δύο χρόνια δύο κατηγορίες (από τη Δ’ στη Β’ Εθνική). Έφυγαν και πήγαν μαζί με τον Πηλαδάκη στη Λάρισα και ακολούθησε η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ, το εξωτερικό και τώρα ο Παναθηναϊκός. Παντού μαζί.


Μίοντραγκ Μένταν (βοηθός προπονητή/σκάουτινγκ)

Γνωρίστηκε με τον Γιώργο Δώνη το 2002 όταν ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε τον Ηλυσιακό και ο Μένταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Είχε έρθει στην Ελλάδα από το 1995 και είχε αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό. Πανελευσινιακό, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Αθηναϊς Κυψέλης. Όταν κρέμασε τα παπούτσια του ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική, ο Δώνης το γνώριζε και τον πήρε μαζί του στη Λάρισα. Από τότε ο Μένταν είναι βοηθός του 49χρονου τεχνικού και ο άνθρωπος που… τσεκάρει τα πάντα. Από παίκτες, μέχρι αντίπαλες ομάδες.

Γρηγόρης Γεωργίτσας (γυμναστής)

Άλλος ένας, μαζί με τον Αγγελίνα, που βρίσκεται στο πλευρό του Δώνη εδώ και 16 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2002 και τον Ηλυσιακό. Γυμναστής σε όλες τις ομάδες του Δώνη (είναι και κουμπάρος με τον Έλληνα προπονητή), τον ακολούθησε σε Λάρισα, ΑΕΚ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Αλ Χιλάλ. Κατάγεται από τη Νεμέα, έχει υπάρξει αθλητής στίβου στο παρελθόν, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Άρη Πετρόπουλης και Ιωνικός. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους γυμναστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τεράστια εμπειρία και με σύγχρονες ιδέες πάνω στην εκγύμναση.

Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης (προπονητής τερματοφυλάκων)

Το 2010 έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου βρισκόταν σαν προπονητής τερματοφυλάκων και κατηφόρισε στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο, από τον οποίο αποχωρούσε ο Τάκης Οικονομόπουλος. Εκεί γνωρίστηκε με τον Γιώργο Δώνη και με τους Αγγελίνα, Μένταν και Γεωργίτσα. Αυτό ήταν. Όταν το 2012 ο Δώνης και οι υπόλοιποι δεν ανανέωσαν στον Ατρόμητο και ανηφόριζαν στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ο Δώνης του πρότεινε να μπει στο τιμ τους. Είχε εκτιμήσει τις ικανότητές του και από τη στιγμή που εκτός από το αγωνιστικό, είχε «κολλήσει» και στη γενικότερη φιλοσοφία, τον ήθελε μαζί του. Εκείνος δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη και από τότε είναι μαζί τους. Το ίδιο θα κάνει και στον Παναθηναϊκό. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου από την UEFA. Έκανε καριέρα τερματοφύλακα στις επαγγελματικές κατηγορίες από το 1994 μέχρι το 2004 όταν και κρέμασε τα γάντια του. Θεωρείται ένας από τους καλύτερου του είδους στη χώρα μας.

Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα (αναλυτής αγώνων/σκάουτερ)

Είχαν αναπτύξει σπουδαία φιλία με τον Δώνη από τον καιρό που αγωνίζονταν μαζί στον Παναθηναϊκό. Αργότερα έγιναν κουμπάροι, αφού ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει βαφτίσει τον Τάσο Δώνη, που αγωνίζεται στη Στουτγκάρδη. Μπήκε στο τιμ το καλοκαίρι του 2015, όταν ο Δώνης και οι υπόλοιποι υπέγραφαν ανανέωση στην Αλ Χιλάλ και από τότε είναι αναλυτής αγώνων και σκάουτερ. Είναι ο άνθρωπος που φτιάχνει όλα τα βίντεο (προπονήσεις, αγώνες της ομάδας, αγώνες αντιπάλων) και μαζί με τον Μένταν κάνουν την ανάλυση προς τον προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ