Στην Αθήνα ο Λισάντρο Λόπες!

Στην Αθήνα ο Λισάντρο Λόπες!

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα, που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, βρέθηκε για μία εβδομάδα στη χώρα μας και μαγεύτηκε από την Ακρόπολη!

Η Ελλάδα είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενα μέρος ονειρικό για τους περισσότερους τουρίστες (και μη). Ενώ ειδικά μέρη όπως η Μύκονος, πάντοτε θέλγουν τους ξένους. Με τους ποδοσφαιριστές να μην αποτελούν εξαίρεση σε όλα τα παραπάνω. Οπως εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο Λισάντρο Λόπες!

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα, ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζονται, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα μας, μαζί με τον αδερφό του, Λούκας Λόπες.

Ο Λισάντρο επέλεξε ως βασικό προορισμό των διακοπών του τη Μύκονο, όπου και έμεινε συνολικά πέντε ημέρες, απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα. Μάλιστα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις ομορφιές και τις ανέσεις που προσφέρει Νησί των Ανέμων, το οποίο επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Εν συνεχεία, ο 28χρονος στόπερ των Αετών, αποφάσισε να περάσει δύο 24ωρα στην Αθήνα και δεν έχασε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα αξιοθέατα της πρωτεύουσας. Μάλιστα, άδραξε την ευκαιρία και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, όπου και φωτογραφήθηκε. Οσο για εντυπώσεις του από την Αθήνα; Αποτυπώθηκαν με μία λέξη: «Πανέμορφη».

Το ταξίδι και οι διακοπές του Λισάντρο Λόπες στην Ελλάδα δεν μπορούν να συνδεθούν με το γεγονός ότι ο Αργεντινός στόπερ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και αν μη τι άλλο εντυπωσιακό timing. Καθώς εφόσον οι Ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να προχωρήσουν την υπόθεση, μπορεί και αυτό να παίξει τον ρόλο του. Ειδικά εάν κρίνουμε από το πόσο πολύ εντυπωσιάστηκε ο παίκτης από όσα συνάντησε στην Ελλάδα και την Αθήνα.

ΦΕΝΕΡ, ΜΠΕΤΙΣ, ΤΖΕΝΟΑ

Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Λισάντρο, τώρα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν και σήμερα ότι δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της Μπενφίκα, μετά το τέλος του εξάμηνου δανεισμού του στην Ιντερ. Την ίδια στιγμή, τα τουρκικά ΜΜΕ βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησής του τη Φενέρμπαχτσε, ενώ η από την ημέρα που η εφημερίδα «Record» έγραψε ότι προτάθηκε στην Μπέτις, το όνομα του συλλόγου της Ανδαλουσίας βρίσκεται σε καθημερινή βάση στις αναφορές του διεθνούς Τύπου.

Επίσης, σημασία έχει να υπενθυμίσουμε ότι το ιταλικό «Sky Sport» ανέφερε ότι η Τζένοα προσπαθεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Με τη μορφή που έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό, δηλαδή δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Με την Μπενφίκα και τον Λόπες, ωστόσο, να μην έχουν αποφασίσει ακόμη πότε και πού θα πάει ο Αργεντινός στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ