«Ο Ατρόμητος θέλει τον Καπίνο»

«Ο Ατρόμητος θέλει τον Καπίνο»

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η ομάδα του Περιστερίου ενδιαφέρεται για τον διεθνή πορτιέρο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο στόχαστρο του Ατρομήτου βρίσκεται ο Στέφανος Καπίνο, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν τα βρετανικά δημοσιεύματα. Ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού τον περασμένο Φεβρουάριο μετακόμισε στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία υπέγραψε 18μηνο συμβόλαιο.

Ο Ελληνας κίπερ, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ των «κόκκινων», με τον Αϊτορ Καράνκα να εμπιστεύεται κυρίως τον Ρουμάνο Κοστέλ Παντιλίμον. Ο Καπίνο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον 24χρονο να πραγματοποιεί μόλις 4 συμμετοχές με τη φανέλα της Νότιγχαμ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «hitc», ο Ατρόμητος θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Καπίνο δεν λογίζεται ως βασικός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και θα προσπαθήσει να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως τονίζουν, ωστόσο, οι Αγγλοι, όλα θα εξαρτηθούν από το εάν η Νότιγχαμ καταφέρει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Παντιλίμον. Ο δανεισμός του Ρουμάνο ολοκληρώθηκε και πλέον επιστρέφει πίσω στην Γουότφορντ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ