Το «στοίχημα» Κλωναρίδης

Το «στοίχημα» Κλωναρίδης

Ο Ουζουνίδης πιστεύει πως μπορεί να αναγεννήσει τον 25χρονο άσο, τον οποίο προορίζει σε νέο ρόλο.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αποκτήθηκε πέρυσι από την ΑΕΚ ως μια μονάδα που θα έκανε τη διαφορά στο γήπεδο, δίνοντας στην Ένωση λύσεις και γκολ. Ωστόσο η πορεία του 25χρονου άσου ήταν απογοητευτική, με τον «Κλώνα» να μην μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και να μην βρίσκει ρόλο στο γήπεδο.

Η περίπτωσή του ωστόσο μόνο χαμένο στοίχημα δεν θεωρείται για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο τεχνικός της Ένωσης πιστεύει στον Κλωναρίδη και εκτιμά πως μπορεί να βρει τους τρόπους για την αξιοποίησή του. Άλλωστε οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στον Παναθηναϊκό, με τον 25χρονο άσο να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Κάτι που ο Ουζουνίδης φιλοδοξεί να συμβεί ξανά.
Ο 50χρονος προπονητής εκτιμά πως ο Κλωναρίδης μπορεί να δώσει πολλά, αγωνιζόμενος πίσω από τον φορ.

Σε έναν ρόλο που αναμένεται να τον δούμε αρκετά, τουλάχιστον κατά το μοντάρισμα της ομάδας. Ο Ουζουνίδης θέλει να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του «Κλώνα» στον κενό χώρο γι’ αυτό και πιστεύει πως ο ρόλος που θα έχει ο παίκτης που θα βρίσκεται μπροστά του, είναι κομβικός.

Το βέβαιο είναι πως ο Κλωναρίδης αποτελεί ένα από τα στοιχήματα που έχει μπροστά του ο Ουζουνίδης. Ο οποίος υπολογίζει και με το παραπάνω στον 25χρονο άσο, τον οποίο θα επιδιώξει να αναγεννήσει. Δουλεύοντας μαζί του και ψάχνοντας τρόπους για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ