Έτοιμη η ταινία του ΠΑΟΚ, «Final 2018 – Τhe Movie»

Έτοιμη η ταινία του ΠΑΟΚ, «Final 2018 – Τhe Movie»

Ο ΠΑΟΚ πρωτοπορεί και είναι έτοιμος να παρουσιάσει την προσεχή Κυριακή, την ταινία ντοκιμαντέρ «Final 2018 – The Movie».

Ήρθε η στιγμή να ζήσει ξανά ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον φετινό τελικό του ΟΑΚΑ, όπου ο Δικέφαλος κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0 και κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο Κύπελλο. Αυτή τη φορά οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να το ζήσουν εντελώς διαφορετικά! Ως ενεργά μέλη της ομάδας! Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Final 2018 – The Movie», το οποίο είναι μια τελείως καινούρια εμπειρία που φιλοδοξεί ν’ αλλάζει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέσσερις κάμερες κατέγραφαν καθημερινά κάθε πτυχή της προετοιμασίας της ομάδας: τις προπονήσεις, τις ομιλίες στ’ αποδυτήρια, την αποθεραπεία, τις μετακινήσεις, τη δουλειά των αφανών… ηρώων, το χαβαλέ, την καθημερινότητα, το ταξίδι στην Αθήνα, τη διαμονή στο ξενοδοχείο, την ένταση, το πάθος, το άγχος, τη σιγουριά για τη νίκη.

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 50 ώρες υλικό, περισσότερες από δέκα αποκλειστικές συνεντεύξεις και το αποτέλεσμα είναι η ζωή μιας οικογένειας να μετατρέπεται σ’ ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ.

Είναι μια ταινία – παρακαταθήκη για την ιστορία του συλλόγου σε μια κίνηση που έρχεται να σπάσει την εσωστρέφεια και να στρέψει το βλέμμα στο μέλλον.

O ΠΑΟΚ παρουσιάζει όσα ως τώρα έμεναν κρυφά πίσω από κλειστές πόρτες. Εισβάλλει στο… άβατο των αποδυτηρίων, μιλάει με τους παίκτες, τους καταγράφει ρεαλιστικά.

Αποτυπώνει τον παλμό τους, ακούει τις σκέψεις τους, μαθαίνει την τακτική του προπονητή, βγάζει στη δημοσιότητα τα «μυστικά» τους. Παρουσιάζει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.

Το ντοκιμαντέρ του τελικού θα παρουσιαστεί επίσημα την Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 21:00 στο θερινό κινηματογράφο του Cineplexx σε μια εκδήλωση που θα καλυφθεί ζωντανά από το «PAOK TV». Η ταινία θα μεταδοθεί σε παράλληλη σύνδεση από το κανάλι του Δικέφαλο στο ΥοuTube, ώστε όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ταυτόχρονα όπου κι αν βρίσκονται.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο YouTube:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ