«Δεν πωλείται ο Αραούχο»

«Δεν πωλείται ο Αραούχο»

Στη Λας Πάλμας θα συνεχίσει ο Αργεντινός φορ σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Κατηγορηματικοί όσον αφορά στο μέλλον του Σέρχιο Αραούχο εμφανίζονται οι Ισπανοί, με σημερινό δημοσίευμα της laprovincia.es να αναφέρει πως «το αστέρι Σέρχιο Αραούχο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, ωστόσο θα συνεχίσει στη Λας Πάλμας αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη».

Οι Ισπανοί τονίζουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ αλλά και οι άνθρωποι της Λας Πάλμας ποντάρουν πολλά στον Αραούχο ενόψει της νέας σεζόν, προορίζοντας τον Αργεντινό για τον ηγέτη του συλλόγου. Έχοντας αποφασίσει να τον κρατήσουν στις τάξεις τους, εκτός αν έρθει κάποια… τρελή πρόταση.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη, με το ρεπορτάζ να αναφέρει: «Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος και η αγορά είναι μεγάλη. Στη Λας Πάλμας είναι βέβαιοι πως θα λάβουν πολλές προτάσεις για τον Αραούχο, συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ, η οποία τον θέλει πίσω. Όμως ο Αραούχο έχει αποφασίσει να συνεχίσει. Μετά την αποτυχημένη σεζόν πέρυσι, το κλαμπ βλέπει στο πρόσωπό του το γκελ που θέλει ο κόσμος. Και δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης στο ρόστερ από τον Αραούχο και το μέλλον με τον Χιμένεθ είναι εγγυημένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ