Άρης : Ο Ερέρα βλέπει (και) τις πρώην ομάδες του

Άρης : Ο Ερέρα βλέπει (και) τις πρώην ομάδες του

Στα μπαράζ ανόδου στην Ισπανία παίζουν τρεις πρώην ομάδες του προπονητή του Άρη που περιμένει τα αποτελέσματα για να κινηθεί.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον Πάκο Ερέρα έχουν οι διπλοί αγώνες με έπαθλο τη άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν που θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη, Πέμπτη και Σαββατοκύριακο.

Τρεις από τις ομάδες που συμμετέχουν, Βαγιαδολίδ, Χιχόν και Σαραγόσα είναι πρώην ομάδες του και στο ρόστερ τους βρίσκονται ορισμένοι παίκτες που γνωρίζει, έχει συνεργαστεί μαζί τους και είναι πιθανό υπό τις κατάλληλες συνθήκες να επιχειρήσει να τους προσελκύσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Ένα παράδειγμα είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Χιχόν, Άλεξ Πέρεθ. Ο 26χρονος στόπερ, έχει 35 συμμετοχές φέτος και ήταν μια επιλογή του Ερέρα για τη Χιχόν, από τη Βαγιαδολίδ που τον είχε ξανά υπό τις οδηγίες του. Το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο αλλά η κατάληξη των αγώνων μπαράζ θα κρίνει πολλά.

Παράλληλα, ερχόμενος από την πατρίδα του, θα δώσει στο Θόδωρο Καρυπίδη την τελευταία εικόνα από τις επαφές του στην αναζήτηση επιλογών και από την Μπαρτσελόνα Β’. Δεν είναι εύκολο, τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι συγκρίσιμα, αλλά ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να αντλήσει τουλάχιστον δυο επιλογές από τη δεύτερη ομάδα τρων μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα fichajes.net, οι Κάρλος Αλένα, Μαρκ Κουκουρέλα, Σέρτζι Παλένσια και Χοσέ Αρνάιθ δεν θα συνεχίσουν στην Μπαρτσελόνα Β’, που υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, με τους Καταλανούς να ψάχνουν ομάδες για να τους παραχωρήσουν.

Εκτός από τους Ντε Γκαλαρέτα και Αρναΐθ, μια περίπτωση που εξετάζεται επίσης για το κέντρο της άμυνας είναι ο 23χρονος Νταβίδ Κόστας. Ήταν βασικός με 36 συμμετοχές, ανήκει στη Θέλτα (άρα ο Ερέρα τον γνωρίζει) και εφόσον επιστρέφει στη Γαλικία μετά τον υποβιβασμό της Μπαρτσελόνα β’ και δεν υπάρξει προοπτική να παίξει στη Θέλτα, θα είναι ένας από τους παίκτες που θα εξετάσει ο νέος προπονητής του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ