Ολυμπιακός : Αποσύρει το ενδιαφέρον για Λέμα

Ολυμπιακός : Αποσύρει το ενδιαφέρον για Λέμα

Δεν πρόκειται να περιμένει άλλο τον Αργεντινό στόπερ ο Ολυμπιακός, που του έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση, και πλέον στρέφεται σε άλλες επιλογές.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια εξαιρετική πρόταση στον Λέμα για να τον φέρει στο μεγάλο λιμάνι και να «χτίσει» γύρω του την άμυνα του. Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν χρόνο στον Αργεντινό, ήξεραν πως έχουν σοβαρούς αντιπάλους όμως πάλεψαν την υπόθεση πολύ δυνατά. Μια υπόθεση όμως που σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τις τελευταίες ώρες… μπαίνει στο αρχείο για τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Λέμα και στρέφεται ήδη σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Ο Αργεντινός στόπερ φαίνεται πως θέλει περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, επιδιώκοντας προφανώς και μέσω των… καθυστερήσεων να προσελκύσει και άλλες προτάσεις την ώρα όμως που στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει το νέο στόπερ να τον έχει στην προετοιμασία, ο χρόνος πιέζει και έτσι ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες επιλογές που έχει ήδη δουλέψει για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Λέμα αποδεδειγμένα ήταν μια επιλογή με πολύ καλές προοπτικές, για αυτό άλλωστε έγινε και η εξαιρετική πρόταση από τον Ολυμπιακό όμως οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να τον περιμένουν άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ