Ολυμπιακός : Επτά Έλληνες μπροστά στη Θύρα 7!

Ολυμπιακός : Επτά Έλληνες μπροστά στη Θύρα 7!

Ο Ολυμπιακός κάνει ήδη πράξη τον πρώτο στόχο του για τη νέα ομάδα ενισχύοντας ουσιαστικά το ελληνικό του στοιχείο με παίκτες που γουστάρουν να φοράνε τη φανέλα του και μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο!

Ο πρώτος στόχος που τέθηκε στον Ολυμπιακό εν όψει της νέας σεζόν ήταν ξεκάθαρος. Να «γεμίσει» με ελληνικό «αίμα» το ρόστερ της ομάδας. Έλληνες παίκτες ικανούς να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ομάδα που δημιουργεί, που γνωρίζουν τις απαιτήσεις της ομάδας, που γουστάρουν να φοράνε την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, που διψάνε για διακρίσεις με τον δαφνωστεφανομένο στο στήθος, που κατανοούν και ξέρουν τι τους περιμένει στις έδρες των βασικών αντιπάλων.

Έλληνες παίκτες που με τον κατάλληλο συνδυασμό με ικανούς ξένους που έχουν την ποιότητα να ανεβάσουν την ομάδα θα δημιουργήσουν ένα «εκρηκτικό μείγμα» που θα ανεβάσει κατακόρυφα τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι τυχαίο πως στο σχεδιασμό της νέας ομάδας διοίκηση και Μαρτίνς στόχευσαν συγκεκριμένα στην ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.

Ένας πρώτος στόχος που αν μη τι άλλο έχει επιτευχθεί. Σε σχέση με τον περσινό Ολυμπιακό υπάρχουν ήδη διαθέσιμοι για τη νέα σεζόν, έτοιμοι να δουλέψουν στην προετοιμασία με τον Μαρτίνς, επτά Έλληνες παίκτες που μέσα από την δουλειά τους θα ορίσουν την πορεία τους αλλά και σε σημαντικό βαθμό και αυτή του Ολυμπιακού.

Πρώτος και καλύτερος βεβαίως ο MVP του πρωταθλήματος που τελείωσε, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που δεν βλέπει την ώρα για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με την φανέλα της ομάδας που αγάπησε από μικρό παιδί. Η πρόκληση και η «δίψα» για επιτυχίες με τους ερυθρόλευκους είναι μεγάλη.

Στον ίδιο δρόμο και ο Γιάννης Φετφατζίδης που σύντομα θα ανήκει και επίσημα στην ερυθρόλευκη οικογένεια, έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η χρονιά της καριέρας του μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί αυτή που έρχεται για τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο Έλληνας πορτιέρο που εντυπωσίασε με την φανέλα του Ατρομήτου επιστρέφει πιο έτοιμος από ποτέ με στόχο να πετύχει αυτό που είχε ονειρευτεί όταν πιτσιρικάς το καλοκαίρι του 2012 έπαιρνε μεταγραφή στους Πειραιώτες.

Την δική του μεγάλη ευκαιρία μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά στην Ολλανδία θα έχει και ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας. Σε μια χρονιά που επιστρέφει στους ερυθρόλευκους με την δυναμική εκείνη που μπορεί να τον φέρει βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε σημαντικό βαθμό το ίδιο ισχύει και για τον Μανώλη Σιώπη που από το περσινό καλοκαίρι ήταν έτοιμος για να προσφέρει με τα ερυθρόλευκα όμως τα τότε γεγονότα (και λάθη) δεν του το επέτρεψαν. Τώρα και αυτός μπορεί να δώσει στοιχεία που λείπουν στον Ολυμπιακό, σε πολλούς μάλιστα τομείς.

Την δική του μεγάλη ευκαιρία να ζήσει το όνειρο παίζοντας στην κορυφαία ομάδα της χώρας θα έχει και ο Δημήτρης Μάνος που εδώ και καιρό έχει υπογράψει στους Πειραιώτες. Ο πρώτος σκόρερ της Football League έρχεται φουριόζος για να δώσει τη «μάχη» του για μια θέση στους επιθετικούς της νέας χρονιάς, με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να έχει ήδη καλή άποψη για τις δυνατότητες του.

Τέλος στον Ολυμπιακό θα ανήκει και επίσημα σύντομα και ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος στόπερ θα έχει την ευκαιρία του στην προετοιμασία για να προσπαθήσει να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η παραπάνω 7αδα Ελλήνων που έρχεται να προστεθεί στους Φορτούνη, Χουτετσιώτη, Ανδρούτσο, Νικολάου, Κούτρη που ήδη βρίσκονται από την σεζόν που τελείωσε στην ομάδα κάνοντας ισχυρότατο το ελληνικό στοιχείο στο νέο Ολυμπιακό. Χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά πως δεν θα υπάρξουν και νέες ελληνικές αφίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ