Ο γιατρός του Ολυμπιακού στην ελίτ της αθλητικής ιατρικής επιστήμης!

Ο γιατρός του Ολυμπιακού στην ελίτ της αθλητικής ιατρικής επιστήμης!

Δίπλα στον γιατρό της Μπαρτελόνα, ο Χρήστος Θέος του Ολυμπιακού, προέδρευσε του σεμιναρίου που έλαβε χώρα στο γήπεδο των Καταλανών!

Ο Χρήστος Θέος, ο γιατρός του Ολυμπιακού, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε συνέδριο που έγινε στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα καθώς ήταν ο προεδρεύων, συντονίζοντας μαζί με εκείνον των Μπλαουγκράνα. Έτι μία φορά οι Ερυθρόλευκοι απέδειξαν ότι βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ελίτ ακόμα και σε ό,τι αφορά την αθλητική ιατρική επιστήμη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Δεν σταματά να πρωτοπορεί ο Ολυμπιακός. Σε όλους τους τομείς, ηγείται, εξελίσσεται, αναπτύσσεται και γιγαντώνεται. Μεταξύ αυτών και στον τομέα της αθλητικής ιατρικής επιστήμης. Ο γιατρός του Ολυμπιακού, κ. Χρήστος Θέος, ανήκει στην ελίτ, όχι μόνο σε ευρωπαϊκό επίπεδο και για τον λόγο αυτό προέδρευσε, τις προηγούμενες ημέρες, στο συνέδριο, το οποίο έλαβε χώρα στο Καμπ Νου, μαζί με τον γιατρό της Μπαρτσελόνα, κ. Ρικάρντ Προύνα. Ο τίτλος του συνεδρίου, «Αποτελέσματα στην Ιατρική του Ποδοσφαίρου – Νικάμε;» μαρτυρά τη σημασία του, αφού πρόκειται για μία μεγάλη συζήτηση γύρω από τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της θεραπείας των μυϊκών θλάσεων, στο ποδόσφαιρο. Ένα θέμα, το οποίο απασχολεί, φυσικά, ΟΛΕΣ τις ομάδες του πλανήτη, οι οποίες πλήττονται από καιρού εις καιρόν, από τις ατυχίες τέτοιου είδους (μεταξύ άλλων) τραυματισμών.

Ο κ. Θέος ήταν chairman, στο συγκεκριμένο σεμινάριο, συντονίζοντας, μαζί με τον κ. Προύνα, τις παρουσιάσεις 5 ειδικών γύρω από το αντικείμενο. Η ομιλία που απεικονίζεται στην τελευταία φωτογραφία του κειμένου είναι από τον κ. Καρλ Άσκλινγκ, ερευνητής και ομιλητής στη Σουηδική Σχολή Αθλητικών Επιστημών και Επιστημών Υγείας και στο τμήμα Μοριακής Ιατρικής και Εγχειρήσεων του Ινστιτούτου Καρολίνκα, στην Στοκχόλμη! Οι απόψεις των ειδικών καταγράφονταν από όλους τους παρευρισκομένους, οδηγώντας σε εποικοδομητικό διάλογο, σε ιδέες, προτάσεις, λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες θα αποτελέσουν το αύριο τις Ιατρικής Επιστήμης στον αθλητισμό.

Μετά το UEFA Elite Club Injury Study, το οποίο διεξήχθη στη Μαδρίτη και στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν ο μόνος εκπρόσωπος από το ελληνικό ποδόσφαιρο (με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των Ρόμα, Μπάγερν, Άρσεναλ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Βασιλεία, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Γαλατασαράι, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άντερλεχτ, Βιγιαρεάλ και φυσικά της Ρεάλ Μαδρίτης) ακολούθησε το Συνέδριο στο Καμπ Νου, το οποίο διεξήχθη στις 2, 3 και 4 Ιουνίου του 2018.

Ο Ολυμπιακός ήταν παρών και εκεί, ο κ. Χρήστος Θέος είχε κάτι παραπάνω από πρωταγωνιστικό ρόλο και απέδειξε εκ νέου ότι ο Σύλλογός μας εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο τεχνογνωσίας, οργάνωσης, παρουσίας σε μεγάλα events κάθε είδους και συνεχίζει να ηγείται σε όλους τους τομείς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ