«Χοντρό παιχνίδι» με ΑΕΚ, Ουντινέζε και Μασίς

«Χοντρό παιχνίδι» με ΑΕΚ, Ουντινέζε και Μασίς

Η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Ντάρβιν Μασίς, με την Ουντινέζε να έχει πάντως λόγο στη μεταγραφή του Βενεζουελάνου εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Γρανάδα. Τα ρεπορτάζ των Ιταλών πάντως αναφέρουν πως τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν σε εταιρία ιταλικών συμφερόντων και «δείχνουν» την Ουντινέζε.

Το όνομα του Ντάρβιν Μασίς επανήλθε στην μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να θέλουν την Ένωση να δείχνει (και πάλι) έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βενεζουελάνου εξτρέμ της Γρανάδα. Το10.gr είχε τονίσει από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου πως οι κιτρινόμαυροι έχουν τον παίκτη στο μεταγραφικό τους στόχαστρο και ο Μασίς φιγουράρει εκ νέου στα μεταγραφικά δρώμενα της Ένωσης.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι το έντονο ενδιαφέρον της Ουντινέζε για την απόκτηση του παίκτη, με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα από την Ιταλία να κάνουν λόγο για προσπάθεια των μπιανκονέρι να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους.

Ο Μασίς λοιπόν είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Ουντινέζε και όλοι γνωρίζουν την σύνδεση που υπήρχε ανάμεσα στην ιταλική ομάδα και την Γρανάδα, πριν δηλαδή η οικογένεια Πότσο πουλήσει τις μετοχές που κατείχε στον ισπανικό σύλλογο.

Από την άλλη πλευρά πάντως είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει το όνομα του Μασίς σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής της λίστας και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δικέφαλος θα επιμείνει για την απόκτηση του λατινοαμερικάνου εξτρέμ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Ένωση παρακολουθεί τον παίκτη μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως γίνεται ένα «παιχνίδι» τακτικής από ΑΕΚ, Ουντινέζε και τον παίκτη και οι συζητήσεις έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ανεξράτητα από τι εμφανίζουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, η Ουντινέζε κάνει ότι περνά από το…χέρι της για να προχωρήσει στην απόκτηση του λατινοαμερικάνου εξτρέμ, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν για την Γρανάδα.

«Ο παίκτης μπορεί να έχει ακόμα συμβόλαιο με την Γρανάδα αλλά τα δικαιώματα του φαίνεται πως ανήκουν σε εταιρία που συνδέεται με ιταλικό επιχειρηματικό fund. Αυτή ήταν μια φόρμουλα που είχαν υιοθετήσει ο Τζίνο Πότσο και ο πρώην μεγαλομέτοχος της Γρανάδα. Μάλιστα ο Πότσο είχε συμφωνήσει με τον ατζέντη του παίκτη για αύξηση αποδοχών», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ ιταλικών ιστοσελίδων αλλά υπάρχει και συνέχεια.

«Μια από τις σκέψεις που έγιναν ήταν να πάρει μεταγραφή ο Μασίς για την Γουότφορντ αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Η Γρανάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ωστόσο η ισπανική ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον παίκτη να παραμείνει στο δυναμικό της. Ο Μασίς πάντως φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γρανάδα και η Ουντινέζε περιμένει τις εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι σήμερα νέα υπήρχαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο (από ιστοσελίδες της Βενεζουέλας) στα οποία γίνεται εκτενής αναφορά στο ενδιαφέρον που δείχνει η ΑΕΚ για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού. Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν τις επαφές για τον Μασίς, παρά τα όσα γράφουν οι Ιταλοί και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ