Ανσαριφάρντ: «Εχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Ανσαριφάρντ: «Εχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Ο 28χρονος στράικερ τόνισε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι τη δεδομένη στιγμή σκέφτεται μόνο την εθνική ομάδα του Ιράν.

Στο στόχαστρο ολλανδικών, αλλά και γερμανικών ομάδων βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ιρανός στράικερ, παρά το γεγονός ότι στην αρχή της σεζόν βρέθηκε ουσιαστικά εκτός ομάδας από τον Μπέσνικ Χάσι, αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια, στα οποία είχε 18 γκολ και 6 ασίστ.

Ο 28χρονος επιθετικός ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για το μέλλον του, με τον ίδιο να απαντάει ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να επισημαίνει ότι τη δεδομένη στιγμή σκέφτεται μόνο την εθνική του ομάδα. Το Ιράν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ, με τον Ανσαριφάρντ να είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Κάρλος Κεϊρόζ.

«Εχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Θα δούμε τι επιλογές υπάρχουν, αλλά τη δεδομένη στιγμή σκέφτομαι μόνο την Εθνική μου ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Ανσαριφάρντ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε, με το όνομά του να βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των Χέρενφεν και Ουτρέχτης, αλλά και πολλών γερμανικών συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ