«Ουντινέζε και Εσπανιόλ για Τσιμίκα» (pic)

«Ουντινέζε και Εσπανιόλ για Τσιμίκα» (pic)

Η εφημερίδα Messaggero Veneto αναφέρει ότι ο 22χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής, αλλά και της ισπανικής ομάδας.

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Βίλεμ, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και πλέον επιστρέφει στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ο Ελληνας μπακ έπαιξε συνολικά σε 37 παιχνίδια, στα οποία είχε 6 γκολ και 4 ασίστ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του τράβηξαν πάνω του βλέμματα αρκετών ομάδων, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να τον παρουσιάζουν ως μεταγραφικό στόχο της Ουντινέζε και της Εσπανιόλ. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Messaggero Veneto αναφέρει ότι ο 22χρονος μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής, αλλά και της ισπανικής ομάδας, οι οποίες εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις του νεαρού άσου.

Μετά το πέρασμά του από την Ολλανδία, ο Τσιμίκας επιστρέφει στους Ερυθρόλευκους, με στόχο να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ο ακραίος αμυντικός θα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και θα περάσει από τις «ακτίνες» του Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ