Αποκάλυψη: Νταμπίζας και Παϊρότζ συζήτησαν για Κάτσε – Ολοκληρώθηκε η συνάντηση

Αποκάλυψη: Νταμπίζας και Παϊρότζ συζήτησαν για Κάτσε – Ολοκληρώθηκε η συνάντηση

Ενημερώθηκε για οικονομικά, προετοιμασία και μεταγραφικά ο Ταϊλανδός. Καλό κλίμα για Δώνη, ξεκαθαρίζει εντός των επόμενων ωρών. Περίπου 2 ώρες κράτησε η συνάντηση, παρών και ο Σπύρος Βλάχος.

To10.gr σας ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και του Νίκου Νταμπίζα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Μάλιστα, στη συνάντηση ήταν τόσο ο γιος του Ταϊλανδού επιχειρηματία, όσο και το στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος.

Οι τέσσερις άνδρες αποχώρησαν πριν από λίγο (η συνάντηση είχε διάρκεια κάτι λιγότερο από δύο ώρες) και αναμένεται να τα πουν ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το θέμα του Γιώργου Δώνη.

Το ζήτημα του Έλληνα προπονητή συζητήθηκε στη συνάντηση Παϊρότζ – Νταμπίζα, με το κλίμα να είναι θετικό προκειμένου να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στην πρόσληψή του και πλέον αναμένονται άμεσες εξελίξεις. Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Έργκους Κάτσε, αφού οι δύο άνδρες συζήτησαν και για μεταγραφικά θέματα.

Ο Νταμπίζας είπε στον Παϊρότζ για το… πρόβλημα που υπάρχει με τα χρήματα για τις περιπτώσεις Κάτσε – Μυστακίδη, πετώντας επί της ουσίας το… μπαλάκι στον Ταϊλανδό για να δώσει χρήματα και να προχωρήσουν οι δύο υποθέσεις.

Από ‘κει και πέρα, στο τραπέζι της συζήτησης υπήρχαν και πολλά χαρτιά οικονομικού χαρακτήρα, ενώ ο Παϊρότζ ενημερώθηκε και για την προετοιμασία η οποία θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και πλέον περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα του Δώνη.

To10.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώνει με οτιδήποτε νεότερο προκύψει από τις συνεχόμενες συναντήσεις που έχει ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί αθηναϊκού εδάφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ