AEK : Ο φορ που θέλει ο Ουζουνίδης, ο Αραούχο και οι δύο Λάτιν

AEK : Ο φορ που θέλει ο Ουζουνίδης, ο Αραούχο και οι δύο Λάτιν

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, περιμένει τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, ενώ έχει ξεχωρίσει ακόμα δύο περιπτώσεις από τη Λατινική Αμερική.

Η ΑΕΚ περιμένει να δει τι θα συμβεί στις επαφές του Σέρχιο Αραούχο με τη Λας Πάλμας για το μέλλον του, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία της Ένωσης, αλλά και του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους.

Παρόλα αυτά, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του, διότι η υπόθεση του «Τσίνο» φαίνεται πως έχει πολλά ψωμιά ακόμη. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων φαίνεται πως ψάχνει φορ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα θα ήθελε τον βασικό του σέντερ-φορ κινητικό, με ύψος τουλάχιστον 1,85 μ. και να διακρίνεται στο «ένας εναντίον ενός».

Ο Αραούχο για παράδειγμα είναι ένα στυλ τέτοιου παίκτη, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ, όμως η περίπτωσή του εξαρτάται από τη διάθεση της Λας Πάλμας. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ιδανικός για τον Έλληνα τεχνικό για τον απλούστατο λόγο ότι έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, συν ότι μπορεί να δημιουργήσει και για ους συμπαίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως αν ο Αραούχο δεν επιστρέψει στην Ένωση, τότε η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ και θα στραφεί στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, αλλά και Λατινοαμερικανών που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Ήδη ο Ουζουνίδης φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ