«Ενδιαφέρον και από την Premier League για τον Ένγκελς»

«Ενδιαφέρον και από την Premier League για τον Ένγκελς»

Όλες οι μεγάλες βελγικές ομάδες, αλλά και ορισμένες ακόμη από την Πρέμιερ Λιγκ φέρονται να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στον Μπιορν Ένχελς.

Ο Μπιορν Έγκελς βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των μεγάλων βελγικών ομάδων, δηλαδή των Άντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης, Κλαμπ Μπριζ και Γκενκ, αλλά και ορισμένων από την Αγγλία, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Voetbalnieuws».

Η βελγική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός διένυσε κακή σεζόν με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» και αναμένεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Προσθέτει ότι η Μπριζ θέλει να αντικαταστήσει τον Ματέι Μίτροβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην Μπεσίκτας, ενώ η Γκενκ θέλει να βρει τον διάδοχο του Ομάρ Κόλει, που αποχωρεί ως ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου, εξ ου και οι λόγοι που ο Ένγκελς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα τους. Όσον αφορά στις αγγλικές ομάδες, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον τόσο από την Τσάμπιονσιπ, όσο και από την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βέλγος στόπερ αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες τον Αύγουστο του 2017, ως αντικαταστάτης του Παναγιώτη Ρέτσου που αποχώρησε για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Τη φετινή σεζόν ο Ένγκελς πραγματοποίησε συνολικά 24 εμφανίσεις και πέτυχε 3 γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ