Παναθηναϊκός : Ξεκίνησε η συνάντηση Αλαφούζου – Παϊρότζ, ξεκαθαρίζει για Δώνη

Παναθηναϊκός : Ξεκίνησε η συνάντηση Αλαφούζου – Παϊρότζ, ξεκαθαρίζει για Δώνη

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για τον Γιώργο Δώνη, αφού αυτή την ώρα πραγματοποιείται το ραντεβού του Αλαφούζου με τον Πιεμπονγκσάντ που θα κρίνει την υπόθεση. Αύριο θα συναντηθεί με τον Νταμπίζα ο Ταϊλανδός.

Τα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ πέρασαν πριν από λίγη ώρα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του, προκειμένου να τα πουν με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού για την πορεία του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ, αλλά και για το θέμα του προπονητή.

Υπήρξε φημολογία νωρίτερα πως στο ραντεβού θα είναι και ο Νίκος Νταμπίζας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και είναι πολύ πιθανό να τα πει αύριο ο Παϊρότζ με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού με τον οποίο θα έχει μια πρώτη γνωριμία.

Φυσικά, ένα από τα βασικά ζητήματα της συνάντησης θα είναι και το θέμα του προπονητή. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος θα επιμείνει στην επιλογή του Γιώργου Δώνη, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει, χωρίς πάντως να αποκλειστεί το – μικρό – ενδεχόμενο να παραδώσει μια λίστα με δικές του επιλογές ο Παϊρότζ.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και τον ρόλο που θα έχει και αν θα έχει ο γιος του Πιεμπονγκσάντ, Πιτ, στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού. Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος είχε πόστο και στη Μάντσεστερ Σίτι, όταν ο Ταϊλανδός είχε μπει τότε με τον πρωθυπουργό της χώρας στη διοίκηση της βρετανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ