Παναθηναϊκός : Συνάντηση Βασιλειάδη με τους ξένους του Athens Alive

Παναθηναϊκός : Συνάντηση Βασιλειάδη με τους ξένους του Athens Alive

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει ραντεβού με τους ξένους εκπροσώπους του Athens Alive, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να έχει ραντεβού με τους ξένους εκπροσώπους του πρότζεκτ του Athens Alive. Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει λόγος για επιθυμία των ξένων συνεργατών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ραντεβού με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αλλά ο Βασιλειάδης θα είναι το πρώτο κυβερνητικό στέλεχος που θα συναντήσουν.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα ενημερώσει τους υποψήφιους επενδυτές του Athens Alive για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα συνάντηση και με τον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία θα είναι παρών και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Πρωθυπουργός είναι απόλυτα θετικός στην υλοποίηση του Athens Alive, υπό τον όρο πως θα θωρακιστεί νομικά το κονσόρτσιουμ για να αποτραπούν τυχόν προσφυγές που θα μπλοκάρουν την υλοποίηση του πρότζεκτ. Αυτό επιδιώκει και η πλευρά της κοινοπραξίας, η επιθυμώντας αύξηση του συντελεστή δόμησης και στη συνάντηση με τον Υφυπουργό θα ενημερωθεί για τη νομική διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθηθεί και τον χρόνο που θα απαιτηθεί για το προεδρικό διάταγμα το οποίο θα πάει προς θετική γνωμοδότηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ