ΑΕΚ : Ζήτησε συγνώμη ο Βράνιες, λήξαν το θέμα με τον Χιμένεθ

ΑΕΚ : Ζήτησε συγνώμη ο Βράνιες, λήξαν το θέμα με τον Χιμένεθ

Απολογήθηκε σήμερα στα Σπάτα ο Βόσνιος αμυντικός.

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το συμβάν μεταξύ του Ογκνιέν Βράνιες και του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα ο Βόσνιος στόπερ ζήτησε συγνώμη από τον Μανόλο Χιμένεθ, αναγνωρίζοντας το λάθος του. Με τον Βράνιες να μεταφέρει προς τον Χιμένεθ πως έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε εκτός εαυτού, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Ο Χιμένεθ έκανε αποδεκτή τη συγνώμη του Βράνιες και έτσι τα όσα συνέβησαν μεταξύ παίκτη και προπονητή την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Τσουκαρίτσκι, ανήκουν στο παρελθόν. Ενώ λίγο αργότερα, ο Βόσνιος στόπερ μίλησε και στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, ζητώντας συγνώμη και από εκείνους. Τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η ηρεμία της ομάδας ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, με τον ίδιο να μην προτίθεται σε καμία περίπτωση να την διαταράξει.

Πλέον το όλο ζήτημα μένει πίσω για την ΑΕΚ, που ξεκίνησε ήδη από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στο οποίο θα παραταχθεί χωρίς τον Μάνταλο και τον τιμωρημένο Αραούχο, αλλά με τον Βράνιες, που προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ