Ο Νταμπίζας διαβεβαίωσε τους Μίγγο και Αγγελόπουλο ότι υπολογίζονται

Ο Νταμπίζας διαβεβαίωσε τους Μίγγο και Αγγελόπουλο ότι υπολογίζονται

Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τους Θοδωρή Μίγγο και Γιώργο Αγγελόπουλο, διαβεβαιώνοντας τους δύο νεαρούς ότι υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη διαβεβαίωση ότι υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό εν όψει της νέας σεζόν έλαβαν ο 20χρονος Θοδωρής Μίγγος και ο 21χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος, από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα.

Ο τελευταίος ζήτησε από τους δύο νεαρούς να εργαστούν σκληρά προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ, τη στιγμή που η αθηναϊκή ομάδα σκοπεύει να στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ελέω και της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί.

Ο Μίγγος είχε δοθεί δανεικός στην Καλλιθέα τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας 25 εμφανίσεις στη Football League, και παίζει κυρίως στη θέση του κεντρικού μέσου, ενώ ο Αγγελόπουλος αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου και την αγωνιστική περίοδο που μόλις τελείωσε είχε βρεθεί στον Εργοτέλη.

Οι δύο παίκτες γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του Τριφυλλιού και φέτος αναμένεται να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ