Σε πρώτο πλάνο ο Λέμα για Ολυμπιακό (vid)

Σε πρώτο πλάνο ο Λέμα για Ολυμπιακό (vid)

Ο Αργεντίνος στόπερ είναι πλέον η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Σε επαφές με την πλευρά του 28χρονου αμυντικού οι ερυθρόλευκοι. Δύσκολη περίπτωση καθώς έκανε καλή χρονιά με την Μπελγράνο και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός προχωρά το πλάνο του για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής με τον Αργεντίνο στόπερ, Κρίστιαν Λέμα να περνά σε πρώτο πλάνο για τους ερυθρόλευκους. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπελγράνο, είναι αυτή την στιγμή ο πρώτος στόχος της ομάδας του λιμανιού και ο Ολυμπιακός εστιάζει την προσπάθεια του στην απόκτηση του λατινοαμερικάνου μπακ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι ερυθρόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του έμπεριου αμυντικού, αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για τον Ολυμπιακό. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μπελγράνο έκανε μια εξαιρετική χρονιά και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Ο Λέμα είναι αποφασισμένος να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετές ισπανικές, πορτογαλικές και ιταλικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στον πορτογαλικό Τύπο, που αναφέρουν ότι η Μπενφίκα και η Σεβίλλη είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και δίνουν «μάχη» προκειμένου να υλοποιήσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει στον παίκτη πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση στο οικονομικό, πρσφέροντας ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον παίκτη.

Οι επαφές των πειραιωτών με την πλευρά του Λέμα συνεχίζονται και οι ερυθρόλευκοι θα επιμείνουν για την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι από τον Ολυμπιακό διέψευδαν τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος για τον Νίκο Καρέλη, επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα Καρέλη».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ