Παναθηναϊκός : Έφυγε για Λάρισα και περιμένει Αλαφούζο ο Δώνης

Παναθηναϊκός : Έφυγε για Λάρισα και περιμένει Αλαφούζο ο Δώνης

Σήμερα επιστρέφει ο Αλαφούζος και αναμένεται να προχωρήσει το θέμα του 49χρονου προπονητή. Ποιοι είναι οι όροι στο διετές συμβόλαιο.

Για τη Λάρισα αναχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα περιμένει πλέον την επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου από το εξωτερικό (αναμένεται το απόγευμα) ώστε να μιλήσει εκ νέου είτε μαζί του, είτε με τον Νταμπίζα για να ενημερωθεί για την απόφαση του Παναθηναϊκού.

Επί της ουσίας, Νταμπίζας και Δώνης έχουν δώσει τα χέρια για μια καταρχήν συμφωνία και όπως σας έχουμε ενημερώσει, απομένει να δεχτεί και ο Αλαφούζους τους όρους που έπεσαν στο τραπέζι και να δώσει τη συγκατάθεσή του για να πέσουν και οι υπογραφές.

Ο Δώνης συμφώνησε στο διετές συμβόλαιο που του πρότεινε ο Νταμπίζας, βάζοντας ωστόσο όρο για αυξημένες αποδοχές τη δεύτερη σεζόν, ενώ ζήτησε την παραμονή των πιο σημαντικών παικτών του ρόστερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος δύσκολα θα χαλάσει τη συμφωνία, εδώ που έχει φτάσει πλέον, αφού είναι μεγάλη του επιθυμία να δει τον Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Θα μιλήσει και με τον Παϊρότζ για το… τυπικό και αναμένεται να προχωρήσει στην πρόσληψη του 49χρονου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ