Πρόταση της Βαγιαδολίδ στον Ολυμπιακό για τον Γιαννιώτα

Πρόταση της Βαγιαδολίδ στον Ολυμπιακό για τον Γιαννιώτα

Οπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα, η Βαγιαδολίδ θα κινηθεί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Γιάννη Γιαννιώτα, καταθέτοντας πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να κρατήσει τον Γιαννιώτα Γιαννιώτα στο ρόστερ του ούτε την ερχόμενη σεζόν, με αρκετές ομάδες να «ερίζουν» για την απόκτησή του.

Μία από αυτές είναι και η νυν ομάδα του 24χρονου Ελληνα επιθετικού, η Βαγιαδολίδ. Όπως αναφέρουνε η ιστοσελίδα pucelafichajes.com η ισπανική ομάδα θα ήθελε να διατηρήσει τον Γιαννιώτα στο δυναμικό της, ο οποίος ως τώρα αγωνιζόταν ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Μάλιστα οι Ισπανοί στέκονται στο ότι το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στο τελευταίο του έτος (ο Γιαννιώτας είχε υπογράψει στους Πειραιώτες για 4 χρόνια το καλοκαίρι του 2015), προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς ερυθρολεύκων να ανανεώσουν μαζί του.

Ετσι ο Ολυμπιακός θεωρείται πιθανό να θελήσει να τον πουλήσει προκειμένου ο παίκτης να μη του… μείνει. Συνεπώς η Βαγιαδολίδ θεωρεί πως θα έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει με ένα ποσό πιο προσιτό εφόσον το συμβόλαιό του εκπνέει σε ένα έτος.

Επίσης στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι για τον Γιαννιώτα ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, κυρίως από την Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν. Μια από αυτές φέρεται να είναι και ο Άρης ο οποίος επιστρέφοντας στη Σούπερ Λίγκα θέλει να κινηθεί για κάποιους παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ