Παναθηναϊκός : Στα υπόψιν του Νταμπίζα ο Ρεγκάκος

Παναθηναϊκός : Στα υπόψιν του Νταμπίζα ο Ρεγκάκος

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Λωζάννης, Στέφανου Ρεγκάκου.

Ο Παναθηναϊκός λόγω του περιορισμού που του έχει επιβληθεί στις μεταγραφές, έχει αναγκαστεί να ρίξει το βλέμμα του σε περιπτώσεις νεαρών παικτών προκειμένου να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Στέφανου Ρεγκάκου.

Ο 21χρονος επιθετικός προέρχεται από την Κ20 του Ατρομήτου και ουσιαστικά αναδείχθηκε με τον Κορακάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου. Όμως, δεν του προτάθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι αποχώρησε από τον Ατρόμητο στο τέλος του 2017.

Ο Ρεγκάκος μετακόμισε στην Ελβετία τον Ιανουάριο του 2018 και με τη φανέλα της Λωζάννης αγωνίστηκε 12 φορές πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η όποια απόφαση σχετικά με την περίπτωσή του θα ληφθεί σε συνεννόηση με τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού όταν αυτός αποκτηθεί και εισηγηθεί για το πλάνο της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ