Αλλαγή του χλοοτάπητα στο Κλ. Βικελίδης

Αλλαγή του χλοοτάπητα στο Κλ. Βικελίδης

Ξεκινούν οι εργασίες για την αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην έδρα του Άρη, ενόψει της νέας σεζόν στη Superleague.

Στόχος του Άρη είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτός, άλλωστε, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της επιλογής του Πάκο Ερέρα, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Για να γίνει, βέβαια, αυτό, εκτός από την στελέχωση του ρόστερ με τους κατάλληλους παίκτες, θα πρέπει να υπάρχει και ο αγωνιστικός χώρος που να το επιτρέπει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αλήθεια είναι ότι κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε ακούστηκαν αρκετά και δικαιολογημένα  παράπονα για την κατάσταση του  χλοοτάπητα. Οι εργασίες για την αντικατάσταση του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί σε δυο φάσεις, με την πρώτη να ολοκληρώνεται φέτος και το κόστος της να αγγίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις 200.000 ευρώ. Ο νέος αγωνιστικός χώρος στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι έτοιμος στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 22 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ