Αλάνιασπορ : Συμφώνησε με τον Τζάλμα Κάμπος, λένε στην Τουρκία

Αλάνιασπορ : Συμφώνησε με τον Τζάλμα Κάμπος, λένε στην Τουρκία

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αλάνιασπορ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζάλμα Κάμπος, αλλά πουθενά δεν αναφέρονται τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα πρέπει να δοθούν και στον ΠΑΟΚ.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κλείσει το θέμα με το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα και τα τουρκικά ΜΜΕ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας ένα άλλο έντονο φλερτ τουρκικής ομάδας με παίκτη του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα το σάιτ «futbolarena.com» υποστηρίζει ότι η Αλάνιασπορ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζάλμα Κάμπος! Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός είχε παίξει για 4 χρόνια (2012-16) στην Τουρκία πριν έρθει στον Δικέφαλο, αγωνιζόμενος σε Κασίμπασα, Κόνιασπορ και Γκεντσλερμπιλίγκι.

Ο Χασάν Τσετινκάγια εκλέχθηκε στην προεδρία της ομάδας από την Αττάλειας και σύμφωνα με το δημοσίευμα θέλει να προχωρήσει γρήγορα τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Έτσι ήρθε το όνομα του Τζάλμα Κάμπος στο προσκήνιο, με τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι έχει επιτευχθεί και προφορική συμφωνία με τον παίκτη μέσω του μάνατζέρ του, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση που έγινε.

Λεπτομέρεια; Το τουρκικό δημοσίευμα δεν αναφέρει τίποτα για τα χρηματικά ανταλλάγματα που θα πάρει ο Τζάλμα Κάμπος, αλλά ούτε και εκείνα που πρέπει να δοθούν στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι του χρόνου (2019) το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ