Παναθηναϊκός : Επιβραβεύει τον αρχηγό του με νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός : Επιβραβεύει τον αρχηγό του με νέο συμβόλαιο

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ζήτησε αύξηση αποδοχών και νέο συμβόλαιο και ο Παναθηναϊκός του το προσφέρει και τον χρίζει ηγέτη του.

Η Σπάρτα Πράγας κατέθεσε πρόταση που ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ για την αγορά του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε και μάλιστα τόνισε προς τους Τσέχους πως ο αρχηγός του δεν είναι προς πώληση. Τουλάχιστον όχι μ’ αυτά τα χρήματα.

Ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός πως τον περασμένο Γενάρη προσπάθησε να πουλήσει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ, έπειτα από απαίτηση του Γιάννη Αλαφούζου, πλέον έχει ανεβάσει την τιμή εκκίνησης στα 2,5 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Και φυσικά έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτό ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος ξεκαθάρισε στον Κουρμπέλη ότι θέλει να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Στην κουβέντα που είχαν, ο «Κούρμπε» είπε στον Νταμπίζα ότι κι εκείνος θέλει να παραμείνει και να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια, αλλά από τη στιγμή που θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο, οφείλει η ομάδα να τον αποζημιώσει και σε θέμα συμβολαίου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ζήτησε νέο συμβόλαιο (επέκταση δύο χρόνων επιπλέον) και η διοίκηση σκοπεύει να του το προσφέρει.

Δίνοντας του αύξηση αποδοχών και επιβραβεύοντάς τον για τη στάση του. Τόσο στο γήπεδο, όσο και στην άρνησή του τον περασμένο Ιανουάριο να πάει στον ΠΑΟΚ που του πρόσφερε οικονομική σιγουριά, διπλάσιες αποδοχές και… πρωταθλητισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ