D-Day για Δώνη – Η χρονική διάρκεια κρίνει τη συμφωνία

D-Day για Δώνη – Η χρονική διάρκεια κρίνει τη συμφωνία

Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού Δώνη - Νταμπίζα. Αν ο Παναθηναϊκός δεχτεί τον ένα χρόνο συμβολαίου που ζητάει ο Έλληνας προπονητής, θα προχωρήσει το deal.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας προπονητής κατέβηκε στην πρωτεύουσα προκειμένου να προχωρήσει στην αναθεώρηση του διπλώματος προπονητή που κατέχει και φυσικά για να συναντηθεί από κοντά με τον Νίκο Νταμπίζα, μετά τη συνάντηση του ατζέντη του, προκειμένου να συζητήσουν πλέον οι δυο τους το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Χθες υπήρξε τηλεφωνική επαφή μεταξύ του Δώνη και του Νταμπίζα και σήμερα θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού. Μπορεί άνθρωποι του Παναθηναϊκού την Τρίτη να διέρρεαν πως οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από τη συμφωνία, αλλά η αλήθεια είναι πως υπήρξε απόσταση στις έως τώρα συζητησεις. Και στο οικονομικό και στη διάρκεια συμβολαίου.

Και μάλιστα, αυτά τα δύο έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους. Διότι ο Δώνης δέχεται να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, υπογράφοντας όμως για ένα χρόνο. Θα βγει κατά πολύ χαμένος αν υπογράψει για δύο ή περισσότερα χρόνια με λίγα χρήματα. Και επιμένει στην υπογραφή μονοετούς συμβολαίου, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής στον Νταμπίζα.

Σε ένα αβέβαιο διοικητικά περιβάλλον, που δεν γνωρίζει κανείς αν σε ένα μήνα θα βρίσκεται η ίδια διοίκηση ή θα έχει έρθει κάποιος άλλος, είναι λογικό ο κάθε προπονητής να μην θέλει να δεσμευτεί περισσότερο. Και αυτό είναι το βασικό σημείο που θα κρίνει και τη συμφωνία στο σημερινό ραντεβού. Αν ο Νταμπίζας συμφωνήσει στον ένα χρόνο, τότε τα υπόλοιπα θα ξεπεραστούν και θα υπάρξει οριστική συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ