Των φρονίμων τα παιδιά

Των φρονίμων τα παιδιά

Ο Άρης οφείλει να ακολουθήσει την ίδια πετυχημένη συνταγή με την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Το μεγαλύτερο όπλο του Άρη στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή δεν ήταν ούτε το καλό κλίμα, ούτε η πολύ καλή χημεία στα αποδυτήρια, ούτε η μαχητικότητα των παικτών του. Όλα αυτά, φυσικά, συνέβαλαν στο να πετύχει τον στόχο του. Αυτό, όμως, που έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο ήταν η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός.

Αυτό τον επιτυχημένο δρόμο οφείλει να ακολουθήσει και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Χωρίς να έχει σημασία αν ο προπονητής αντί για Δημήτρης Σπανός λέγεται Πάκο Ερέρα ή οποιοσδήποτε άλλος. Χωρίς να παίζει ρόλο αν ο τεχνικός διευθυντής λέγεται Παύλος Μυροφορίδης ή όχι. Το θέμα είναι ο οργανισμός που λέγεται Άρης να λειτουργήσει στο θέμα του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.

Το ρόστερ θα πρέπει να στελεχωθεί, όπως έγινε και την περσινή περίοδο, με βάση τον στόχο που θα τεθεί επί τάπητος. Πρώτα θα οριοθετηθεί τι ομάδα θα δούμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο και που θα στοχεύει και στην συνέχεια θα γίνουν οι ανάλογες κινήσεις για τον εμπλουτισμό του ρόστερ. Συν, φυσικά, την διατήρηση του κορμού από την φετινή ομάδα, με την παραμονή παικτών για τους οποίους θα αποφασίσει ο νέος προπονητής.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για την οποία η ομάδα θα αναχωρήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ο προπονητής θα πρέπει να έχει στα χέρια του το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ για να το δουλέψει όπως θέλει. Με το περιθώριο, να γίνουν δυο τρεις διορθωτικές κινήσεις που θα κριθούν απαραίτητες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Υ.Γ Δεν είναι η πρώτη , ούτε θα είναι η τελευταία καταγγελία που φέρεται να δέχεται εις βάρος της η ΠΑΕ Άρης. Το αποτέλεσμα, φυσικά, θα είναι το ίδιο με τις προηγούμενες. Μιλάμε για άλλη εταιρεία, με διαφορετικό ΑΦΜ. Τέλος.

Υ.Γ 1 Τόσες μέρες πέρασαν, λογικά θα είχαν την ευκαιρία να εξαργυρώσουν τα δελτία τους όσοι έβλεπαν “στημένο Χ” στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Γι αυτό, προφανώς έχουν εξαφανιστεί, δεν έχουν χρόνο τα παιδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ