ΑΕΚ : Δεν βιάζεται για τον γκολτζή

ΑΕΚ : Δεν βιάζεται για τον γκολτζή

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις με Αραούχο και παράλληλα κοιτάζει στην αγορά για παίκτη με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Όπως ξεκαθαρίστηκε στη σύσκεψη που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ την Τρίτη ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, η ομάδα θα κινηθεί μεταξύ άλλων για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, τα χαρακτηριστικά του οποίου θα είναι αντίστοιχα με εκείνα του Σέρχιο Αραούχο.

Έναν στράικερ δηλαδή κινητικό, που θα έχει το εύκολο γκολ και παράλληλα ικανότητα στο ένας με έναν. Αυτά τα στοιχεία θέλει από το φορ που θα έρθει ο Ουζουνίδης και έτσι στην ΑΕΚ κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Βεβαίως δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα η πιθανότητα η εν λόγω φορ να είναι τελικά ο… Αραούχο, ωστόσο οι αντικειμενικές δυσκολίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη υπόθεση κάνουν την ΑΕΚ να στρέφεται και άλλού. Η Ένωση παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Αργεντινό φορ, θα κάνει προσπάθεια για την απόκτησή του, όμως χωρίς βιασύνη.

Δουλεύοντας την υπόθεση μεθοδικά, προκειμένου να μπορέσει να την φέρει στα μέτρα της. Χωρίς, ωστόσο, να στηρίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την επίθεση αποκλειστικά στον «Τσίνο». Για το μέλλον του οποίου τα πάντα προς το παρόν δείχνουν ανοικτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ