«Όχι» του Ατρόμητου σε 600.000€ από τη Σαουδική Αραβία για Μάντσον

«Όχι» του Ατρόμητου σε 600.000€ από τη Σαουδική Αραβία για Μάντσον

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «to10.gr» ο Ατρόμητος απέρριψε επίσημη πρόταση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για τον Μάντσον!

Η διοίκηση του Ατρόμητου έκλεισε την πόρτα σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 600.000 ευρώ για τον Μάντσον Ενρίκε Νασιμέντο Σάντος αξιώνοντας τη ρήτρα του παίκτη, η οποία ανέρχεται κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έγινε κάτοικος Περιστερίου το καλοκαίρι του 2017 (με τις «ευλογίες» του Νταμίρ Κάναντι), κλείνοντας το κεφάλαιο Κραϊόβα στην οποία θήτευσε τρεις σεζόν, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μόλις ενός έτους. Με τους Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης έδειξε την ποιότητά του από τις πρώτες κιόλας στροφές του πρωταθλήματος «αναγκάζοντας» τους ανθρώπους της ομάδας τον περασμένο Νοέμβρη να επεκτείνουν το συμβόλαιο συνεργασίας τους με τον 27χρονο μέσο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020!

Μάλιστα λίγους μήνες αργότερα, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ εξέτασαν θερμά την πιθανότητα αγοράς του. Ο Δικέφαλος του Βορρά είδε στο πρόσωπό του τον πιθανό αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ, ενώ από πλευρά της η Ένωση ευελπιστούσε να καλύψει το κενό του τραυματία Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο 27χρονος άσος, με το δυναμικό και πληθωρικό του παιχνίδι, ήταν ένας εκ των διακριθέντων τόσο του Ατρόμητου, όσο και εν γένει της φετινής Superleague. Έφτασε μάλιστα με τους Περιστεριώτες τις 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (28 εκ των οποίων βασικός), πέτυχε δύο τέρματα, ενώ στο πρωτάθλημα μέτρησε 77 κλεψίματα και 24 επεμβάσεις σε 2.224 αγωνιστικά λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ