Άρης : Τέλος ο Φριλίγγος

Άρης : Τέλος ο Φριλίγγος

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο μέχρι πρότινος γενικός της αρχηγός

Με δήλωσή του μέσα από την επίσημη σελίδα του Άρη, ο Στάθης Φριλίγγος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Αναλυτικά, ο πρώην γενικός αρχηγός των κίτρινων αναφέρει τα εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και της επίτευξης του στόχου, θέλω να δηλώσω ότι ήταν μεγάλη τιμή για εμένα, που συμμετείχα σ’ αυτή την προσπάθεια και ήμουν μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Σπανό, τον Σωτήρη Βίνο και όλους τους παίκτες του ΑΡΗ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον χρόνο.

Επίσης, να ευχαριστήσω το ιατρικό – φυσιοθεραπευτικό τιμ, καθώς και τους φροντιστές, που με ζήλο συνέβαλαν στο να επιτευχθεί ο στόχος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους του ΑΡΗ, που από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο των φιλάθλων του ΑΡΗ. Ήταν η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα μου, που βίωσα μια τέτοια εμπειρία.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παύλο, που ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος μ’ έφερε στον ΑΡΗ για να ζήσω μαζί του όλο αυτό το ονειρεμένο ταξίδι.

Τα καλύτερα για τον ΑΡΗ είναι μπροστά του. Εύχομαι από καρδιάς μόνο επιτυχίες και να φτάσει ξανά εκεί που του επιβάλει η ιστορία του.

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε έναν ακόμη φίλαθλο και θα τον παρακολουθώ πάντα από κοντά».

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Φριλίγγο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, από την πλευρά της, ευχαριστεί τον Στάθη Φριλίγγο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας από τη θέση του γενικού αρχηγού και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της επαγγελματικής του διαδρομή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ