Ο δρόμος της ΑΕΚ προς το 12ο πρωτάθλημα (vid)

Ο δρόμος της ΑΕΚ προς το 12ο πρωτάθλημα (vid)

Όλη η πορεία της πρωταθλήτριας ΑΕΚ προς το 12ο πρωτάθλημα! Οι μεγάλες στιγμές της Ένωσης εντός κι εκτός γηπέδου, οι πρώτες πάσες στην «Αγιά Σοφιά» και οι δυσκολίες που δυνάμωσαν τον Χιμένεθ και τους παίκτες. Απόψε στις 22:00 στο Novasports Stories HD!

Πέρασαν 24 χρόνια από την τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ύψωσαν στον ουρανό την κούπα της πρωταθλήτριας. Μετά από 23 ανεπιτυχείς προσπάθειες η Ένωση επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και πανηγύρισε τον 12ο τίτλο της ιστορίας της.

Όλα τα γκολ από τον «μαραθώνιο» των 30 αγωνιστικών μπροστά στα μάτια σας, με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να θυμούνται και να σχολιάζουν στην κάμερα των καναλιών Novasports όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Οι σημαντικές νίκες, οι κομβικοί αγώνες, οι δύσκολες στιγμές, η πίεση για την επιτυχία, αλλά και οι πρώτες πάσες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί που θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο του Δικεφάλου. Ο… κατοστάρης Χιμένεθ, η αφιέρωση στον μικρό Ανδρέα, η επίσκεψη στους πλημμυροπαθείς της δυτικής Αττικής, η φανέλα στη Μυρτώ, το πασίγιο στους κυπελλούχους μπασκετμπολίστες και φυσικά η φιέστα από τη Ριζούπολη ως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το μεγάλο αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, απόψε στις 22:00 (Novasports Stories HD) στις οθόνες σας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ