Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Γκασπάρ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Γκασπάρ

Τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου επιμένουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Φιορεντίνα, Μπρούνο Γκασπάρ.

Καθημερινή αναφορά κάνουν οι Ιταλοί στο θέμα Γκασπάρ και την επικείμενη μεταγραφή του Πορτογάλου αμυντικού, με τα σχετικά δημοσιεύματα να επισημαίνουν και σήμερα ότι ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού δεξιού μπακ.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ο τοπικός Τύπος (στην Φλωρεντία) αναφέρει πως αυτή την στιγμή γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ερυθρόλευκους και τους Λουζιτανούς για την απόκτηση του παίκτη. Οι βιόλα είχαν εντάξει τον Γκασπάρ στο δυναμικό τους τον περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας μάλιστα περίπου 4,5 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του Πορτογάλου. Όλα όμως δείχνουν πως ο Γκασπάρ θ’ αποχαιρετήσει φέτος το Αρτέμιο Φράνκι.

Χρήζει πάντως ιδιαίτερης μνείας η σύνδεση του ιταλικού Τύπου της υπόθεσης του Πορτογάλου δεξιού μπακ με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ κι αυτό ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Γκασπάρ. Οι Ιταλοί αφήνουν δηλαδή να εννοηθεί πως θα μπορούσε να υπάρξει μια ανταλλαγή παικτών ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ