Στις 20/9 η εκδίκαση για Ιβάν Σαββίδη στο Μονομελές

Στις 20/9 η εκδίκαση για Ιβάν Σαββίδη στο Μονομελές

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο Λούμπος Μίχελ και έξι ακόμα άνδρες θα παραπεμφθούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στις 20 Σεπτεμβρίου για την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, οι έξι φρουροί του και ο Λούμπος Μίχελ θα βρεθούν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στις 20 Σεπτεμβρίου.

 Συγκεκριμένα, η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη θα γίνει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου με την παραπομπή που έγινε με απευθείας κλήση της αθλητικής εισαγγελέως Ευαγγελίας Λιάσου.

Η αθλητική εισαγγελέας παρέπεμψε τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, τους έξι άνδρες και τον Λούμπος Μίχελ, μετά από κατεπείγουσα έρευνα που είχε παραγγείλει για την υπόθεση ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι επτά κατηγορούμενοι είναι για παραβάσεις του αθλητικού νόμου, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο με όπλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ